Ultimele Știri

Cine îl amenință pe Victor Ponta? ‘Nu mă duc singur la pușcărie!’

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta  a fost amenințat de managerul CE Oltenia, care i-a adus aminte de problemele mai vechi. Laurențiu Ciurel a declarat în presa locală că nu merge singur la pușcărie și îl va lua și pe premier cu el. 

În urma protestelor minerilor și enegeticienilor din țara Gorjului, premierul a cerut să fie demis  Laurențiu Ciurel, însă lucrurile s-au schimbat între timp.  

Într-o vizită fulger și neanunțată, Andrei Gerea s-a întâlnit vinerea trecută cu sindicaliștii de la CE Oltenia. La această întâlnire, Gerea le-a promis sindicaliștilor că-l va demite pe managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel.

ciurel-complexul-oltenia1

”Rămâne problema rentabilizării companiei, care de o bună perioadă de timp înregistrează scăderi semnificative. Avem de-a face cu neîndepliniri foarte serioase ale planului de producţie, a angajamentelor, ţintelor contabile şi aşa mai departe. Vorbim aici de îndepliniri şi procentaje cuprinse între 25% şi 50%. Deci lucrurile acestea sunt de natură a ne semnala un deficit serios la nivel de management, la nivel de piaţă, a răspunderii de strategie şi atunci va trebui cu toţii să intervenim şi să luăm măsuri”, a declarat Andrei Gerea.

Laurențiu Ciurel afirmă că nu a uitat de combinațiile financiare realizate de Victor Ponta în perioada 2007 – 2008, și a specificat contractul încheiat de Complexul Energetic Rovinari. În acea perioadă CE Rovinari a fost condus chiar de Laurențiu Ciurel. 

Pentru acel contract, Ciurel este în prezent urmărit penal de Direcția Națională Anticorupție. Mai mult, contractul vădit ilegal de vânzare de cărbune în Serbia, sub prețul de producție, a fost încheiat de Ciurel cu acceptul lui Ponta, chiar în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*