Ultimele Știri

Cine este şi ce spune despre Simona Halep antrenorul Darren Cahill

Simona Halep Şi Darren Cahill

Simona Halep este ajutată la antrenamente în cadrul turneului de la Indian Wells de celebrul antrenor Darren Cahill. Fostul jucător profesionist o consiliază pe a treia jucătoare a lumii prin programul adidas de dezvoltare a carierei tinerilor jucători.

Darren Cahill a fost observat  în lojă alături de antrenorul Victor Ioniţă şi de ceilalţi membri ai stafului tehnic al Simonei Halep pe durata meciurilor disputate de româncă în competiţia californiană. Astfel, noul colaborator o va ajuta pe tenismenă să dea randamentul maxim pe terenul hard american.

Postul lui Victor Ioniţă nu este ameninţat, fiindcă fostul antrenor al lui Lleyton Hewitt şi Andre Agassi, colaborează cu Simona în cadrul programulului Adidas Player Development, iar din această postură, el lucrează cu mai mulţi jucători sponsorizaţi de firma germană.

De altfel, acesta a şi confirmat pe Twitter acest lucru:

Totuşi această nouă colaborare poate fi una de succes, iar antrenorul care l-a făcut pe Lleyton Hewitt, cel mai tânăr tenismen din istorie care a devenit numărul 1 în clasamentul ATP, şi pe Andre Agassi, cel mai în vârstă tenismen din istorie din fruntea ierarhiei mondiale, poate contribui la ascensiunea Simonei Halep, mai ales că australianul îşi doreşte să aibă performaţe şi cu jucătoare din circuitul feminin.

Fiind şi o voce importantă din lumea tenisului, Darren Cahill a comentat evoluţiile Simonei Halep de anul trecut pe când se disputa Grand Slam-ul de la Wilmbledon, în care o lăuda pe româncă.

„Halep este una dintre jucătoarele cu cea mai bună deplasare din lume și-și deschide jocul din spate, dar e la fel de eficientă ca și Bouchard, iar reverul ei e letal. Bouchard a fost extraordinară la Slamuri, iar Simona Halep s-a anunțat deja ca o forță pentru anii care urmează și va câștiga titluri de Grand Slam, în opinia mea”, declarase anul trecut Cahill despre debutantele Halep şi Bouchard.

Acum Darren Cahill a ajuns în postura de a o ajuta pe Simona Halep pentru a cuceri un titlu de categorie Premier, al doilea ca importanţă după unul de Mare Şlem, mai ales că şi Ion Ţiriac anunţa că lui Victor Ioniţă îi lipseşte prezenţa pe terenurile mari, iar australianul a cucerit 3 trofee de Grand Slam cu tenismenii pe care i-a antrenat.

De-a lungul timpului, Darren Cahill a mai colaborat cu jucători precum Andy Murray sau Fernando Verdasco. În circuitul feminin, acesta a pregătit-o pe Sorana Cîrstea, dar a mai colaborat şi cu Ana Ivanovic şi Daniela Hantuchova în carul aceluiaşi program.

În această seară, de la 23.30, Simona Halep o va întâlni pe cehoaica Karolina Pliskova în optimile de la Indian Wells.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*