Ultimele Știri

Cine e mai român dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis?

Mai sunt două zile până la alegerile prezidențiale și se pare că jurnaliștii își încep a epuiza din întrebările pregătite pentru cei doi candidați, chiar dacă au fost numai două dezbateri directe dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis, în care problemele majore nu și-au regăsit soluțiile multașteptate din partea celor doi. Ultima încercare o vor face jurnaliștii de la Digi 24, care vor organiza în această seară o dezbatere virtuală între cei doi, dar până atunci intonarea greșită a imnului național îl discreditează pe Victor Ponta în fața unui Klaus Iohannis.

Atât de mult a fost folosit numele lui Traian Băsescu de către Victor Ponta în cele două dezbateri prezidențiale, încât candidatul PSD a mers pe urmele actualului șef de stat, când a fost pus în dificultate de Robert Turcescu atunci când a fost întrebat dacă știe cui aparțin versurile imnului României și dacă poate să le și recite.

Victor Ponta, fiind invitat în carul emisiunii moderate de Mihai Gâdea la Antena 3, la care Klaus Iohannis a refuzat să participe, a greşit versurile imnului naţional, mai ales după ce se lăudase că ştie nu doar prima strofă, ci toate strofele imnului.

Replica lui Klaus Iohannis a venit astăzi prin intonarea primei strofe a imnului României, îndemnându-i pe jurnaliști să cânte alături de el.

Cine e mai român dintre cei doi candidați, va decide duminică fiecare dintre noi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*