Ultimele Știri

Cine a spus că ministrul Educaţiei trebuie să fie şi deştept?

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a dovedit că educaţia lipsă a unora dintre copiii României nu este o boală rară. Aflat la o emisiune de televiziune, acesta a dovedit că a cam lipsit de la orele de istorie sau latină. Acesta a reinventat mitul întemeierii Romei, lucru care nu pare să îl fi stânjenit prea mult.

Remus Pricopie a fost întrebat de moderatoarea emisiunii care este oraşul în care s-au născut Romulus şi Remus. După o mică pauză de gândire, acesta a oferit un răspuns neaşteptat probabil pentru publicul întreg. Şi în caz că răspunsul vi se va părea de nedescris, subliniem din nou că da, el este ministrul Educaţiei: „Nu ştiu dacă s-au născut într-un oraş anume pentru că ei au fost găsiţi de către cineva în pădure, într-un cuib. Cred că vulpea nu era cetăţean al vreunui…”.

Bun, domnule Pricopie, cumva dumneavoastră sunteţi cel care în urmă cu câteva zile a fost de acord cu adoptarea unei noi Legi a Educaţiei care le permite celor fără Bacalaureat să urmeze cursurile unei facultăţi? Şi tot dumneavoastră sunteţi ministru al Educaţiei? Cred că lucrurile sunt neclare, dar nu este nimic nou în toată această treabă, pentru că am mai asistat şi în trecut la diverse gafe ale miniştrilor Educaţiei sau miniştri ale diverselor departamente.

Şi nu ştim de ce, dar cred că adoptarea acestei noi legi privind situaţia studenţilor fără Bacalaureat, v-ar putea fi familiară, căci deosebirea între dumneavoastră şi ei este de grad, şi cam atât. Bineînţeles că moderatoarea a corectat greşeala acestuia şi a specificat că de fapt era vorba despre o lupoaică, nicidecum despre o vulpe.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Cine a spus că ministrul Educaţiei trebuie să fie şi deştept?

  1. Aurelia Ionescu // 17 septembrie 2014 at 12:54 // Răspunde

    Ministrul educatiei nu trebuie sa fie foarte destept ,trebuie sa fie insa foarte educat,instruit.Ca sa fiu mai explicita : NU TREBUIE SA FIE PROSTOVAN CA besescu. Ha….ha…ha….

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*