Ultimele Știri

Cinci lideri PNL de la sectoare au demisionat în urma pierderii alegerilor din Capitală

După demisia lui lui Cătălin Predoiu, alți cinci lideri PNL și-au cedat funcțiile. Ar putea urma și demisia secretarului general Ilie Bolojan, după ce preşedintele PNL Sector 1, Mihai Voicu, a cerut acest lucru.

Voicu motivează cererea sa prin faptul că Ilie Bolojan ar fi un ”secretar general navetist”, care vine în Capitală destul de rar și nu susține ședințe.

„I-am cerut demisia din două motive. A fost şef de campanie la nivel naţional. Pentru prima dată în istoria PNL nu am avut nici un fel de coodonare naţională a campaniei pentru că domnul Bolojan s-a pus şef de campanie şi după aceea nu a mai ţinut nicio şedinţă de campanie. În al doilea rând, nu mi se pare normal ca în pregătirea alegerilor parlamentare, noi să avem un secretar general navetist care vine în Bucureşti o zi da paisprezece nu, din când în când. Oricum nu pare că are capacitatea să exercite această funcţie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, deputatul PNL Mihai Voicu.

Pe de altă parte, Mihai Voicu a afirmat că Ilie Bolojan a susţinut că îşi va da demisia doar dacă i-o va cere Emil Boc.

„În mod uluitor este un lucru care mă uluieşte, dar nu sunt eu în măsură să dau explicaţii, domnul Bolojan mi-a răspuns că îşi dă demisia dacă i-o cere domnul Boc”, a mai spus Voicu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*