Ultimele Știri

Cinci destinații în Europa pentru un Revelion de vis

1. Berlin

Ești amator de petreceri în aer liber? La Berlin se anunță cea mai mare petrecere de acest fel din 2015. În mod cert, nu trebuie să o ratezi. Prețurile încep de la 350 de euro și pot ajunge chiar la 500 de euro (doar pentru o singură persoană) pentru două sau trei nopți de cazare, doar cu transport inclus.

Uite cum a fost atmosfera anul trecut chiar lângă Poarta Brandenburg! Organizatorii promit o petrecere și mai cool anul acesta!

2. Viena

Viena în prag de Revelion e orașul tuturor dorințelor împlinite. Dacă îți plac muzica bună și balurile vieneze, atunci Concertul de Revelion de la Viena e cea mai inspirată alegere. Fii gata să scoți din buzunar cel puțin 350 de euro doar pentru biletul la concert și între 160 și 250 de euro pentru cazare…

Sursa foto: geniustravel.ro

3. Salzburg

De la piețele pline de mii de oameni și atmosfera caldă și de poveste, trecem la orașul suvenirurilor – Salzburg. Orașul lui Mozart e ideal pentru toți turiștii care vor să ofere un cadou de neuitat celor dragi. Clădiri impresionante, foarte bine conservate, construite în stil baroc italian te întâmpină la fiecare pas în centrul vechi al orașului. Merită să vizitezi Palatul Residenzcu una dintre cele mai frumoase și mari fântâni din Europa, Catedrala Salzburg, Palatul Hellbrunn recunoscut datorită fântânilor sale arteziene, Castelul Mauterndorf, Fortărețele Hohenwerfen și Hohensalzburg, Muzeul în aer liber al Salzburgului sau te poți plimba liniștit prin parcul grădinilor Palatului Mirabell. Opțiunile sunt perfecte pentru toți!

Sursa foto: www.salzburg-altstadt.at

4. Colmar

Agitația marilor orașe nu e tocmai pe placul tău și vrei să te bucuri de liniște și aer proaspăt, provincial? Colmar, din nord-estul Franței e asemănat cu Veneția și pare o super destinație pentru vacanța aceasta. Plină de flori care te vor încânta vizual și olfactiv, străzile te vor purta într-o plimbare neîncetată pentru 2-3 zile. Ia-ți încălțări comode și pregătește-te de hoinărit. Pentru o noapte de cazare trebuie să ai pregătită suma de 100 de euro.

Sursa foto: www.randomwander.com

5. Saariselka Resort

Finlanda este o altă destinație pe care trebuie să o ai pe lista de călătorie. Poate ești ușor nonconformist și te lași greu impresionat, atunci sătucul Kakslauttanen din Saariselka (zona de nord a Finlandei) e cea mai tare alternativă pentru Revelionul 2015.  Satul e format din igluuri din sticlă specială, în care pentru 350 de euro de persoană poți să urmărești spectacolul naturii – aurolele boreale. Ce poate fi mai frumos de atât pentru un nou început de an?

Sursa foto: travel.sndimg.com

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*