Ultimele Știri

Chinezii au lansat replici pentru Iphone 6 și Samsung Galaxy S6

Chinezii au realizat clone ale celor mai celebre telefoane: Iphone 6 și Galaxy S6.

Lansarea globală a noilor smartphone-uri de vârf de la Samsung, Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, va avea loc începând cu 10 aprilie. Cu toate acestea, mai multe companii chinezeşti s-au grăbit deja să aducă pe piaţă propriile versiuni de Galaxy S6 definite printr-un design foarte similar cu creaţiile sud coreenilor.

Chinezii au grijă până la cele mai mici detalii, prin urmare clienții ar putea fi păcăliți. Până şi rama din aluminiu, împreună cu micile perforaţii pentru porturi şi microfon, este identică cu a smartphone-ului realizat de Samsung.

1

Diferenţele se vor simţi doar la o navigare rapidă prin meniu şi când vine vorba de hardware-ul intern. Partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie dintre un procesor MediaTek, 2GB RAM şi un spaţiu de stocare de 16 sau 32GB. În ceea ce priveşte datele celulare, dacă veţi pune mâna pe un astfel de dispozitiv, merită să aveţi în vedere că veţi fi limitaţi la conectivitate 3G, în loc de 4G.

Preţul pentru această clonă de la No.1 nu a fost făcut momentan public, dar oricum nu vă recomand să puneţi mâna pe una pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgiţi chiar şi de o investiţie infimă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*