Cheloo de la Paraziții, ridicat de mascații DIICOT. Ce acuzații i se aduc

cheloo

Cătălin Ștefan Ion, mai cunoscut drept Cheloo de la Paraziții, a fost ridicat de mascați miercuri dimineața, iar acuzațiile care i se aduc sunt foarte grave, fiind vorba despre o acțiunea mai amplă, au declarat surse judiciare .

Rapperul este suspectat ca ar fi implicat într-o rețea de droguri de risc. Este vorba despre o acțiune mai amplă, în cadrul căreia procurorii DIICOT Ploiești efectuează, miercuri dimineața, zece percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc. Una dintre acestea vizează domiciliul rapperului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo.

Potrivit acestora, perchezițiile au loc în Prahova și în municipiul București, iar aproximativ 90 de persoane, între care traficanți de droguri și consumatori, vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Ploiești.

Una dintre percheziții vizează locuința rapperului Cheloo, acesta urmând a fi condus, de asemenea, la audieri. Potrivit tabloidelor, Cheloo s-a mutat în 2014 într-un sat de munte în apropiere de Breaza.

Sursele citate au precizat că în dosar se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza județului Prahova, dar și în București, activitatea infracțională desfășurându-se începând cu anul 2015.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *