Ultimele Știri

Charlie Hebdo șochează cu o nouă caricatură! Răzbunare pentru agresiunile de la Koln

Charlie Hebdo, revista de satiră franceză asupra căreia ISIS a lansat un atac terorist, șochează o planetă întreagă la un an de la atac.

Charlie Hebdo a publicat o caricatură dură, ca răspuns la violurile comise de musulmani în noaptea de Revelion, la Koln.

În caricatură apare copilul sirian, găsit mort pe o plajă din Turcia. Caricatura apărută în paginile publicaţiei franceze este însoţită de textul: „Ce ar fi devenit Aylan dacă ar fi crescut? Un agresor sexual în Germania”.

charlie-hebdo

Polițiști investigați după agresiunile sexuale de la Koln

Mai mulți polițiști din orașul german Koln sunt investigați pentru că nu au reușit să-și facă datoria și să protejeze femeile care au fost agresate în noaptea de Revelion, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Parchetului.

Procurorul din landul Renania de Nord — Westphalia, în care este situat Koln, va determina dacă există dovezi pentru inculparea polițiștilor pentru faptul că nu au acordat ajutor unor persoane aflate în pericol.

Investigația vizează mai mulți polițiști, printre care și fostul șef al poliției din Koln, Wolfgang Albers, care a demisionat în contextul undei de șoc provocate de evenimente, care i-au făcut pe mulți germani să pună sub semnul întrebării politica porților deschise față de migranți, deoarece mulți dintre presupușii atacatori par să fi provenit din rândul migranților.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*