Ultimele Știri

CHARLIE HEBDO, primul număr după atac. Mahomed pe copertă, cu mesajul: „Totul este iertat”

Mâine va fi publicată primul număr al revistei Charlie Hebdo, după atentatul terorist de acum aproape o săptămână. Coperta revistei va reprezenta o caricatură a profetului Mahomed, care plânge. Profetul ţine în mâini o hârtie pe care este scris mesajul ”Je suis Charlie”, iar deasupra desenului este scris ”Tout est pardone”,

Avocatul revistei satirice, Richard Malka, a declarat că revista își va păstra încontinuare profilul și că vor funcționa în aceeași manieră, așa cum și-au obișnuit cititorii.

„În mod evident. Nu vom ceda deloc, altfel nimic nu ar mai avea sens. Noi ironizăm elemente ale societăţii noastre – politicieni, religii, aceasta este starea de spirit”, a declarat Richard Malka, cu privire la caricatura profetului Mohamed de pe coperta revistei.

Deși angajații revistei satirice au cerut ca ediția de miercuri să fie tipărit într-un număr de un milion de exemplare, se pare că numărul ar fi crescut și în final se vor tipări 3 milioane de exemplare. Acest lucru se întâmplă deoarece există foarte multe cereri, atât din Franța cât și din străinătate. Mai mult, revista va fi tipărită in peste 16 limbi.

Toate încasările pentru primul milion de exemplare vor merge la Charlie Habdo, reţeaua de distribuţie acceptând să lucreze gratuit.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*