Ultimele Știri

CFR: Cozi interminabile la casele de bilete şi bătaie de joc în Gara de Nord Bucureşti

Sute de călători au avut de aşteptat zeci de minute sau chiar ore în fața caselor de bilete din Gara de Nord Bucureşti, din cauza nefuncționării sistemului de emitere a biletelor. 

Cum oamenii nu puteau achiziționa bilete de la casă au mers grăbiți spre peron, pentru a cere bilete de la şefii de tren, însă aici au avut parte de o surpriză. Toate uşile trenurilor erau păzite de zeci de controlori care vindeau bilete la suprapreț.

Călătorii care voiau să urce în trenul Bucureşti-Craiova-Cluj (ora 16:25) s-au înfuriat şi a avut loc un real scandal pe peronul 2 al Gării de Nord.

„Este o bătaie de joc cum să plătim bilet la suprapreț când sistemul vostru nu funcționează?”, a afirmat un călător revoltat.

„Puteați să vă cumpărați bilet cu 20 de zile înainte”, a replicat impasibil un controlor. De aici nu a mai fost decât un pas până la iscarea unei revolte generale. Odată ce numărul călătorilor care veneau pe peron s-a ridicat la câteva zeci controlorii au început să îşi contacteze şefii pentru aplanarea situației create.

În cele din urmă călătorii au fost lăsați să urce în tren şi au primit garanția că vor primi bilete la prețul de casă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*