Ultimele Știri

CFR a suplimentat trenurile spre mare

Cei care doresc să ajungă la mare trebuie să ştie că de sâmbătă se pun în mişcare „Trenurile Soarelui”. 40 de garnituri vor asigura legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi spre Delta Dunării.

„Trenurile Soarelui”, care circulă fără opriri intermediare între București Nord şi Constanța, ajung la destinație în două ore. Pentru turiștii din Craiova, legătura cu Constanța și retur va fi realizată cu un tren direct, iar pentru cei din Brașov, cu două trenuri directe.

CFR are pregătite garnituri pentru toate regiunile ţării. O parte dintre acestea vor avea ruta prelungită până la Constanța/ Mangalia și retur.

Pentru turiştii care vor să meargă în Delta Dunării, va fi un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta București Nord – Tulcea şi retur. În trenurile InterRegio, turiştii au acces la prize, dar şi aer condiţionat.

De asemenea, în unele trenuri de lung parcurs care pleacă din Oradea şi Arad, pasagerii pot lua masa în vagonul restaurant.

Prețul pentru o călptorie București – Constanța, fără reduceri, este de 30,50 la tren R și de 62 lei la tren IR. Un bilet dus-întors are 10% reducere din tariful de transport și costă 54,9 lei la tren R și 112,40 lei la tren IR, iar la cumpărarea cu o anticipație de peste 21 de zile reducerea este de 25% din tariful de transport. Cu oferta Minigrup 2-5, reducerile acordate sunt de până la 25%, chiar 30% la cumpărarea online.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*