Ultimele Știri

VIDEO: Cetățenii îi cer demisia lui Ponta în Cluj și București – ‘Premier penal, marş la tribunal’

ponta

Dacă opoziția și puterea s-au înțeles să nu mai scoată oamenii în stradă, cetățenii au decis că epoca Ponta trebuie să ia sfârșit. 

Peste o mie de oameni au ieșit în stradă la Cluj pentru ai cere premierului penal să plece din fruntea Guvernului, precum a făcut și colegul său de la Cluj Ioan Rus, ex-ministru al Transporturilor.  Clujenii au pornit într-un marș pe străzile orașului pentru a-și face auzite doleanțele. 

Oamenii strigă „Jos Ponta, jos, eşti un mincinos”, „Premier penal, marş la tribunal”, „Ponta dă-te dus, după Ioan Rus”, „Mai bine curvă, decât trădător, mai bine golan, decât plagiator”.

S-au afişat mesaje precum: „Mai bine golan, decât pesedist”, „Ne-am săturat de corupţie”, sau „Premier penal, marş la tribunal”.

În București au ieșit circa 250 de oameni în Piața Universității pentru ai cere demisia premierului. Aici se poate observa un baner cu o caricatură a prim-ministrului Ponta ce aduce cu dictatorul  nord-coreean Kim Jong-un.  Protestatarii au afişe cu mesaje precum: „Curvele sunt la putere”, „Ponta apare, soarele răsare” deasupra fotografiei în care Ponta este prezentat cu coafura lui Kin Jong-un.

Mâine avem o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta care ar putea schimba radical situația premierului. Această moțiune ar putea trece doar în cazul în care oamenii premierului vor trăda. Cea mai așteptată trădare ar putea veni din partea ministrului Internelor Gabriel Oprea, personaj cunoscut pentru astfel de acțiuni de trecere dintr-o parte în alta a baricadei politice. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*