Cetățean britanic reținut în România, după ce ar fi coordonat un jaf de 100.000 de euro, în Năvodari. Cine este Joseph Rivas

  • Adelina Mitrache
  • 19 aprilie 2016
  • Social

Un cetățean britanic, stabilit în România, a fost reținut luni seara pentru că ar fi coordonat o tâlhărie petrecută anul trecut, în Năvodari.

Atunci, britanicul și patru complici au intrat într-o casă unde au agresat și sechestrat un cuplu. Au furat 100.000 de euro și duși au fost.

Josepf Rivas este britanicul bănuit că a condus tâlhăria petrecută pe 14 septembrie, anul trecut. Atunci, cinci indivizi mascați au intrat noaptea, la pont, într-o casă din Năvodari. Înauntru se aflau proprietarii locuinței, care au fost agresați și sechestrați.

Hoții au știut, se pare, exact unde erau economiile familiei și au reușit să fugă cu 100.000 de euro. Anchetatorii au făcut mai multe percheziții, în timpul cărora au descoperit arme albe, cagule și telefoane mobile care ar fi fost folosite în timpul jafului.

Britanicul și alți doi indivizi au fost reținuți luni seara pentru tâlhărie, lipsire de libertate și violare de domiciliu. Străinul a fost condamnat în Anglia pentru lovituri cauzatoare de moarte. Ceilalți doi participanți la tâlhărie sunt deja condamnați pentru alte fapte similare.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *