Cele mai scumpe smartphone-uri din lume. Cum arată telefonul de peste 30.000 de dolari – FOTO

Deși Galaxy S7 edge şi iPhone 6s sunt considerate smartphone-uri din gama premium, adevărul este că aceste dispozitive sunt deţinute de zeci de milioane de oameni din întreaga lume, lucru care i-ar putea nemulțumi pe oamenii cu posibilități financiare foarte ridicate. Cei de la Tech Insider au făcut o cercetare şi au aflat care sunt cele mai scumpe smartphone-uri care pot fi cumpărate chiar în acest moment.

Mai multe firme oferă smartphone-uri care fac parte din clasa de lux, dedicate oamenilor care plătesc sume mari de bani pentru unicitate.

Pe locul întâi se clasează  Goldvish Eclipse, cu diamante şi piele de aligator. Un astfel de smartphone costă  nu mai puțin de 36.655 de dolari. Există însă și modele Eclipse mai ieftine, care pot fi cumpărate la preţul de 7.000 de dolari.

Goldvish Eclipse

Locul doi este ocupat de Vertu Signature Touch, cu piele de viţel Sky Blue. Acest dispozitiv constă 19.800 de dolari. Carcasa este realizată din titan, având unele elemente sunt ornate cu aur roşu. Potrivit Vertu, pielea care este folosită pe telefon provine de la viţei crescuţi în Alpi.

Vertu-New-Signature-Touch-2015

Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC ocupă cu succes locul trei, având un preț de 15.900 de dolari. Solarin este un produs cu funcţii avansate de securitate, adresat celor care doresc să poată desfăşura comunicaţii securizate fără teama de a fi interceptaţi.

Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *