Ultimele Știri

Cel mai bătrân tată din România. A devenit părinte la 76 de ani

Andrei Magdo, din București, a devenit tată la vârsta de 76 de ani, devenind cel mai bătrân tată din România.

În prezent, bărbatul are vârsta de 81 de ani și povestește cum a devenit tată după un anunț la ziar. n încercarea de a-și vinde o casă din Săcele, el a fost contactat de o femeie mult mai tânără decât el, care i-a propus un schimb interesant.

Eu dădusem anunț la ziar că închiriez un apartament, iar el voia să-și vândă casa. Ne-am întâlnit și m-a impresionat. A apărut cu o mașină roșie și m-a scos la o înghețată în Herăstru. Practic atunci am început o relație”, ne-a spus Adriana Teodorescu, iubita cu 34 de ani mai tânără. După cinci ani de relație, când femeia avea 42 de ani, iar iubitul ei 76, doctorii i-au dat o veste incredibilă.

Eu credeam că am intrat la menopauză, când medicul mi-a spus că sunt însărcinată în trei luni. L-am întrebat pe Andrei dacă vrea să păstrez copilul, și a spus da fără nicio ezitare”, a mai spus iubita acestuia, citată de ziarul Libertatea.

Andrei Magdo este foarte fericit în urma acestui eveniment, mai ales după ce unul dintre copiii săi dintr-o căsătorie anterioară a murit.

”În 1998 mi-a murit fetița pe care o aveam cu cea de-a doua soție, din cauza unei explozii provocate de o acumulare de gaze. Se întâmpla într-un bloc din Piața Romană și la vremea respectivă a șocat Bucureștiul pentru că blocul a fost foarte grav avariat. În deflagrație a murit și cea mică și fosta soție”, a povestit tăticul de 81 de ani al unei fetițe de cinci ani.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*