Ultimele Știri

Cei cinci copii rămași orfani după ce mama lor a murit în tragedia din Colectiv, în continuare fără o locuință. Primarul le-a luat cheile înapoi de la casa promisă, după ce aceștia s-au plâns de condiții

Cei cinci orfani ai Mariei Ion, femeia de serviciu din clubul Colectiv care a pierit in noaptea incendiului, sunt în continuare fără o locuință, deși primarul a promis că le va oferi o casă.

Orfanii au predat cheile de la casa în care trebuiau să se mute, chiar înainte de a se muta în ea. Locuința oferită de primar nu dispunea de apă sau căldură, și nici de mobilier.

Mătușa acestora a declarat că locuința din Militari va fi schimbată cu o alta, mai aproape de școlile copiilor, în sectorul 2 al Capitalei: “ Le-au luat cheile de la apartamentul pe care i l-au dat. Au zis că le dau altă locuință. Au refuzat-o pentru că era departe, ca nu era racordată, nu aveau cum să stea. Vor sta în zona sectorului 2“.

Înainte de moartea Mariei Ion, cei cinci copii ai săi și tatăl acesteia trăiau din salariul de femeie de serviciu al femeii, iar casa lor era o cameră într-o curte din sectorul 3.

Pe lângă locuință, copiii vor primi câte 600 de lei/lună pentru fiecare dintre ei, ca urmare a stabilirii măsurii de protecție socială.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*