Ultimele Știri

Cea mai scumpă versiune a lui Galaxy S8 ar putea avea un ecran generos de 6,2 inch

galaxy-s8

Noul flagship Samsung ar putea avea o versiune de top, numită Galaxy S8+, dotată cu un mai mult decât generos ecran de 6,2 inch.

Deși mai este mai bine de o lună până la prezentarea oficială, misterul cu privire la modul în care va arăta și caracteristicile tehnice pe care le ascunde viitorul smartphone de top Samsung se disipează pe zi ce trece.

Sursa obișnuită de zvonuri cu șanse mari de concretizare din cadrul industriei de smartphone-uri, Evan Blass, a publicat o listă întreagă de dotări tehnice care aparțin modelului Galaxy S8+. Imaginea pare a fi aceea a unui obiect de presă sau de promovare cu care Samsung își va însoți următorul smartphone de vârf.

Dintre caracteristicile tehnice destul de obișnuite, precum camera foto de 12 MP, rezistența la apă și praf, cei 4 GB memorie RAM și tehnologia de încărcare wireless, se remarcă în mod special două detalii.

În primul rând, este vorba de dimensiunea ecranului. 6,2 inch este foarte mult și intră deja în așa-numita categorie a phablet-urilor – device-uri care se situează ca dimensiune între telefoanele obișnuite și tablete (ecrane cu dimensiuni cuprinse între 5 inch și 7 inch).

Samsung profită de faptul că, din toate informațiile de până acum, seria Galaxy S8 va avea un design nou, cu margini mult mai înguste. În acest fel, într-o suprafață similară se poate monta un ecran de dimensiuni mai mari.

Cu alte cuvinte, creșterea masivă a ecranului nu va duce o creștere proporțională a întregului telefon. Dimensiunile exacte ale acestuia rămân în continuare singurul mister pe care Samsung a reușit să-l păstreze.

În al doilea rând, pare să se confirme un alt detaliu tehnic interesant. Pe lista publicată de Evan Blass apare trecut scanner-ul ocular. Acesta va fi folosit, în locul senzorului de amprentă, care a dispărut (sau a fost mutat) odată cu butonul fizic de sub ecran, pentru deblocarea ecranului. Practic, în locul citirii unei amprente, telefonul va scana irisul utilizatorului înainte de a debloca accesul la telefon.

Toate aceste informații vor fi confirmate sau infirmate pe 29 martie, atunci când urmează să aibă loc prezentare oficială. Seria Galaxy S8 urmează să intre pe piață la finalul lunii aprilie.

Cea mai scumpă versiune a lui Galaxy S8 ar putea avea un ecran imens

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*