Ultimele Știri

Cea mai amuzantă relatare ‘live text’ despre protestul ciobanilor din faţa Parlamentului

ciobani

Peste 2.500 de crescători de oi protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, la Palatul Parlamentului, unde la un moment dat o parte din aceştia au forţat poarta şi au reuşit să intre în curte, o delegaţie a acestora urmând să meargă la discuţii la Comisia de agricultură.

La un moment dat, o parte a manifestanţilor au forţat porţile Palatului Parlamentului şi au reuşit să intre în curte, unde se află şi acum.

De asemenea, protestatarii au avut ciocniri cu jandarmii, care au încercat să îi oprească să pătrundă în curtea Parlamentului. În busculada creată în încercarea manifestanţilor de a intra în curtea Parlamentului, un jandarm a folosit un spray lacrimogen.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Eneche, jandarmul a folosit sprayul pentru a se apăra, fiindu-i rupt un deget în busculada creată. În urma incidentului, jandarmul a fost dus la spital.

Însă, de departe cea mai amuzantă relatare a evenimentelor a fost făcută pe Facebook, de fostul ministru Sebastian Lăzăroiu:

12.22: „Știrea corectă e – păstorii protestează, ciobanii își votează pensii speciale.”

12.26: „După revolta Colectiv, revolta Mioriței.”

12.30: „Cum au intrat ciobanii în curtea Parlamentului? – Sunt un pic mai bine făcuți decât hipsterii.”

12.31: „Cel mai bun titlu la Realitatea: ‘Aleșii au făcut-o de oaie: și-au dat pensii speciale'”

12.33: „Ar fi fost mai convingători ciobanii dacă veneau și cu câinii în curtea Parlamentului. Făceau aleșii Crăciunul în Casa Poporului.”

12.35: „Cine credeți că a ieșit să se certe cu ciobanii? Cristiana Anghel, fomista. Care îi zice în față unui cioban că e prost. Asta după ce tocmai și-a votat pensia specială.”

12.48: „Parlamentarii au decis să aplice modelul propriu la ciobani. În urma protestelor, legea se schimbă – doar lupii au voie să mai păzească stâna.”

13.00: „Pentru a protesta față de protestul ciobanilor, Cristiana Anghel intră în greva laptelui&cașcavalului.”

13.03: „Cine vrea să înțeleagă tensiunea din societate și lipsa de reprezentativitate a clasei politice trebuie doar să se uite acum la televizor. Cei mai blânzi oameni din România, care își petrec mai bine de jumătate din viața în natură, fără stresul urban, fără isteria de la televizor, au năvălit peste zidurile Parlamentului.”

13.07: „O scuză bună a parlamentarilor în fața ciobanilor: ‘Iertați-ne! Am votat ca oile'”

13.24: „O să le dea voie cu zece câini, dar jujeu de trei metri.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*