Ce spune Traian Băsescu despre teoria conspirației în cazul Colectiv

  • George Comănescu
  • 17 ianuarie 2016
  • Politică
basescu

Traian Băsescu a revenit, sâmbătă,  la România TV, și a vorbit despre teoria conspirației în cazul incendiului de la clubul Colectiv.

 Fostul președinte susține că nu crede într-o înscenare la Colectiv.

„Ca fost expert al Ministerului Justiţiei, vreau să spun că ştiu ce înseamnă procedurile unei expertize. Una este o expertiză, când spune Parchetul că vrea o expertiză pentru reparaţiile Capitalei… Acolo îţi trebuie doi ani. Pentru ce s-a întâmplat recent, timpul este mult mai scurt. Noi ne pregătim de un moment de controversă, pentru că doamna Andronescu a anunţat o compoziţie a gazelor… Medicii au făcut nişte declaraţii…

Este crucial ca această expertiză să confirme că temperaturile erau atât de ridicate încât îţi ardeau plămânii şi că era o anume compoziţie a gazelor în care apăreau cianurile… Mie mi-e teamă de controverse şi de nesuprapunerea a ceea ce s-a ştiut după dramă şi ceea ce au spus experţii. Nu vreau să fac nicio sugestie. Eu sunt îngrijorat de ceea ce am văzut. Nu cred într-o înscenare acolo. Cred că a fost un incendiu. Nu cred nici în declaraţiile acelui palavragiu de colonel de la Guvern care spune că ştie el… Nu cred că cineva putea gândi criminal”, susține Băsescu.

Citește și: Traian Băsescu: Se duce o luptă titanică. Depinde viitorul țării

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *