Ce spune Serena Williams despre meciul cu Simona Halep, după ce a fost învinsă de Karolona Pliskova

  • Adelina Mitrache
  • 9 septembrie 2016
  • Sport
Simona Halep vs Serena Williams la Miami Open

Serena Williams a fost eliminată în semifinale la US Open, sportiva din Statele Unite ale Americii fiind învinsă de Karolona Pliskova, şi a pierdut primul loc în ierarhia mondială, iar aceasta a fost iritată de întrebările jurnaliştilor la conferinţa de presă de după meci.

Chestionată în legătură cu oboseala resimţită după meciul cu Simona Halep din sferturi, care s-a întins pe trei seturi, şi a durat două ore şi 17 minute, Serena a răbufnit şi le-a transmis jurnaliştilor: „Nu cred că mi-au mers prea multe bine astăzi. Am făcut o mulţime de erori şi nu am jucat atât de bine ca până acum. Cu siguranţă nu am fost epuizată după meciul meu din sferturi”, a declarat Serena.

Întrebată încă o dată despre acest subiect, Williams a răbufnit: „OK, nu o să repet ce am spus mai devreme. Nu am fost obosită după meciul cu Halep. Sunt o jucătoare profesionistă, joc de peste 20 de ani. Dacă nu pot juca la 24 de ore, atunci nu ar mai trebui să particip. Deci cu siguranţă nu am fost deloc obosită, am avut suficient timp să-mi revin”.

În urma acestei înfrângeri, Serena Williams părăseşte prima poziţie a clasamentului mondial feminin după 186 de săptămâni consecutive în care a fost lider. Locul său este luat de Angelique Kerber.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *