Ultimele Știri

Ce repede l-a pus la respect Argăseală pe „durul” Costel Gâlcă!

Costel Gâlcă a surprins pe multă lume  prin faptul că a ieşit într-o conferinţă de presă acum câteva zile,  în care a făcut mai multe declaraţii dure la adresa conducerii Stelei.  Antrenorul roş-albaştrilor s-a plâns că toate transferurile verii, cu excepţia lui Breeveld, s-au fă cut peste capul lui şi a spus despre faptul că, la Steaua, ar trebui să existe un personaj ca Mihai Stoica, personaj care să dezintă de fiecare dată neadevărurile care apar în media la adresa echipei.

Minunea a durat însă foarte puţin, mai exact o singură zi. Gâlcă a a dezminţit aproape toate declaraţiile pe care le făcuse în ziua precedentă.  Şi le-a negat nu oricum, ci printr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului. Iar preşedintele Valeriu Argăseală a venit repede cu exlicaţia şi spune că antrenorul Stelei a fost înţeles greşit şi că este posibil să nu mai participe la vreo conferinţă de presă în viitor.

După toată această poveste, există doar o singură concluzie. Gâlcă a vorbit gura fără el, iar când a fost tras de urechi de şefii Stelei, s-a cuminţit repede! Păi ce soluţie avea, că altfel…cine ştie ce se întâmpla. Zbura imediat de pe banca Stelei! Aşa, povestea dintre Gâlcă şi şefii lui de la Steaua merge mai departe.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*