Ultimele Știri

Ce plănuiește Fiscul să facă în această toamnă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) intenționează să dubleze numărul de verificări până la sfârșitul anului. Antifrauda va avea în vizor, printre altele, munca „la negru”, alimentația publică sau comerțul cu mașini second hand, conform Profit.ro.

ANAF are în desfășurare peste 100 de controale la companii unde a identificat risc asociat cu prețurile de transfer și intenționează să dubleze numărul de verificări în acest domeniu, până la finalul anului.

„În acest moment, avem în desfășurare peste 100 de controale în domeniul prețurilor de transfer, iar până la sfârșitul anului vom avea cel puțin 200 de controale în curs”, a spus șeful ANAF.  În luna iunie, acesta declara, pentru Profit.ro, că o nouă campanie de verificare a prețurilor de transfer se află în pregătire.

ANAF a inițiat 715 controale în domeniul prețurilor de transfer din 2010 până în 2015, potrivit unui document guvernamental consultat de Profit. ro.

Controale riguroase vor fi efectuate și privind munca „la negru”, comercializarea mașinilor second hand, alimentația publică.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*