Ultimele Știri

Ce le transmite Iohannis tinerilor, cu doar câteva zile înainte de alegeri

Klaus Iohannis le transmite un mesaj tuturor tinerilor înainte de alegeri, prin care îi sfătuiește să meargă la vot. În mesajul său, însă, Iohannis nu l-a scăpat din vedere pe premierul Ponta, invitându-i pe tineri să facă un exercițiu și să se gândească dacă le-a mers sau nu mai bine de când este Victor Ponta premier.

Candidatul din partea ACL a apărut mai des decât s-ar fi așteptat votanții săi, cu diverse comentarii și atacuri mai mult sau mai puțin directe la adresa contracandidatului său. Și de această dată, în mesajul său către tinerii României, Iohannis i-a invitat pe aceștia să se gândească la situația de care au avut parte pe întreaga perioadă a mandatului de premier a lui Victor Ponta.

De asemenea, Iohannis le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat la realizarea campaniei sale, inclusiv voluntarilor și susținătorilor:

”Sloganul zilei este să votăm cu speranță pentru schimbare, vă rog să mergeți la vot, fiecare vot contează, votul tău poate să facă diferența, iar înainte să votați, vă rog să vă puneți întrebarea pe care v-o pun acum: Vă merge mai bine de cand e Ponta premier? Un mesaj special am azi pentru tineri, pentru voi construim România de mâîne, puteți să participați, mergeți la vot, convingeți-vă părinții, bunicii să mearga cu toții la vot. Pentru voi construim România de mâine, puteţi să participaţi, mergeţi la vot, convingeţi-vă părinţii, convingeţi-vă bunicii să meargă cu toţii la vot. Acum, la final de campanie vreau să mulțumesc tuturor sustinatorilor și voluntarilor care au participat la campania mea. Vreau să mulțumesc mult marii echipe numită ACL pentru care candidez la președintia Romaniei”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*