Ultimele Știri

Ce i-a transmis François Hollande lui Klaus Iohannis la Palatul Élysée

Tatiana Niculescu Bran, purtătorul de cuvânt al preşedintelui României Klaus Iohannis, a scris, duminică, pe Facebook, că preşedintele francez i-a mulţumit lui Klaus Iohannis, la Palatul Élysée, pentru solidaritatea manifestată în primele ore după atentat şi pentru prezenţa la marşul de solidaritate.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost întâmpinat la Palatul Élysée de către preşedintele Franţei, François Hollande, care i-a mulţumit în mod special pentru solidaritatea manifestată în primele ore după atentatul din 7 ianuarie şi pentru răspunsul prompt la invitaţia de a participa la marşul de astăzi de la Paris”, a scris Tatiana Niculescu Bran pe pagina sa de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui a mai precizat că ”preşedintele României l-a asigurat pe preşedintele Franţei de sprijinul şi fraternitatea poporului român”.

”Înaintea începerii marşului, preşedintele Klaus Iohannis s-a mai întâlnit cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cancelarul Germaniei, Angela Merkel şi preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, precum şi cu alţi reprezentanţi ai statelor europene prezenţi la Paris”, a mai adăugat  aceasta.

Preşedintele francez, Francois Hollande, a primit duminică la Palatul Elysee numeroşi lideri străini, printre care şi preşedintele român Klaus Iohannis, înainte de a participa la marşul republican împotriva terorismului, potrivit imaginilor difuzate de televiziuni. Ulterior, preşedintele francez şi oaspeţii săi străini au plecat de la Palatul Elysee pentru a participa împreună la marşul republican împotriva terorismului, o premieră istorică.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*