Ultimele Știri

Ce gest face Iohannis în cinstea medicilor și pompierilor care au intervenit în tragedia de la Colectiv

Klaus Iohannis a luat decizia de a organiza un eveniment în cinstea medicilor și pompierilor care au intervenit în tragedia de la Colectiv.

Pe 21 decembrie, la exact un an de la preluarea mandatului, Iohannis organizează un concert al Corului Madrigal pentru medicii, pompierii şi reprezentanţii celorlalte instituţii care au intervenit în tragedia de la clubul Colectiv.

Potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax, la concertul susţinut de Corul Naţional de Cameră Madrigal, de pe 21 decembrie, au fost invitaţi cei care au intervenit imediat după tragedia de la clubul Colectiv, precum şi pentru cei care s-au ocupat de tratarea şi îngrijirea victimelor, fiind chemaţi şi mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor care s-au implicat în acest caz.

Klaus Iohannis va oferi şi un dineu, la Palatul Cotroceni, pentru invitaţii săi. Acesta va avea loc chiar în ziua în care preşedintele împlineşte un an de mandat.

Evenimentul nu va fi public, însă, potrivit unor surse oficiale, Televiziunea publică va difuza imagini de la concert în seara zilei de 24 decembrie, în ajunul Crăciunului, potrivit Vocea Transilvaniei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*