Ultimele Știri

Ce funcție îi pregătește PSD lui Victor Ponta

ponta dragnea

După ce PSD și ALDE au reușit să obțină majoritatea în Parlament, acestea își fac planurile în ceea ce privește persoanele care vor fi puse la conducere. Dacă funcția de președinte al Senatului îi va aparține lui Călin Popescu Tăriceanu, cea de președinte al Camerei Deputaților îi va aparține lui Victor Ponta, conform știripesurse.ro.

În mod neoficial, Victor Ponta este pregătit pentru a prelua funcția de președinte al Camerei Deputaților, fostul premier fiind în cărți pentru funcție și după mazilirea lui Valeriu Zgonea.

Întrebat de jurnaliști, Victor Ponta nici nu a confirmat, nici nu a negat că ar putea deveni președinte al Camerei Deputaților. ”Nu am discutat încă de nicio funcție! Nu am cerut nimic și nu am refuzat nimic”.

Se zvonește că PSD are nevoie de o persoană cu notorietate la Camera Deputațiilor, iar Victor POnta este potrivit pentru această funcție tocmai datorită experienței pe care o are atât din punct de vedere al procedurilor parlamentare, cât și al relației cu mass-media.

În acest moment, PSD așteaptă încă deciziile lui Liviu Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*