Ultimele Știri

Ce face conducerea în vreme de cod portocaliu. Noul vicepremier, în vacanță la schi

Imediat după ce Executivul lui Sorin Grindeanu a fost investit, Daniel Constantin, noul vicepremier și ministru al Mediului, a plecat în vacanţă la schi.

Acesta a plecat în vacanţă, în Austria, în a doua săptămâna a lunii ianuarie, în timp ce colegii lui din Cabinetul Grindeanu sunt mobilizaţi zilele acestea pentru a organiza comandamente de iarnă

Grindeanu urmează să se întâlnească, miercuri, cu preşedintele Klaus Iohannis, discuţiile urmând să se centreze pe bugetul de stat şi pe sustenabilitatea măsurilor anunţate de Cabinet.

„Daniel Constantin poate spune aceste lucruri la ALDE, în coaliție se va respecta în totalitate acest program de guvernare. Pe mine m-a supărat foarte tare aceasta declarație. Eu am sperat că toată lumea a înteles ce am spus în campanie, și anume că doresc respectarea programului de guvernare”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD a susţinut că a aflat şi el din presă despre vicepremierul Daniel Constantin că se află la schi în Austria, în timp ce în ţară se acţionează pentru limitarea efectelor ninsorilor şi gerului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*