Ultimele Știri

SUA: Ce complimente şi-au facut cei doi candidaţi în timpul celei de-a doua dezbateri prezidenţiale

După o dezbatere în care fiecare parte a venit cu acuzaţii serioase cu privire la opozant, democrata Hillary Clinton şi republicanul Donald Trump au fost întrebaţi dacă pot să precizeze un lucru pe care îl admiră unul la altul, conform The Independent.

Primul răspuns a fost oferit de Hillary Clinton:

„Îi respect copii. Copii lui sunt incredibil de capabili şi devotaţi şi cred că asta spune multe destre Donald. Nu sunt de acord cu aproape nimic din ceea ce spune sau face, dar respect acest lucru. Şi cred că asta e foarte important pentru mine ca mamă şi bunică.” a declarat aceasta.

Donald Trump i-a mulţumit sincer acesteia, declarând că acest compliment înseamnă mult pentru el, deoarece este foarte mândru de copii săi. Când i-a venit rândul să o precizeze un lucru pe care îl admiră la Hillary Clinton, acesta a spus:

„Ea nu renunţă, nu se dă bătută; respect asta. O spun sincer. Este o luptătoare. Nu sunt de acord cu o mare parte din lucrurile pentru care luptă. Nu sunt de acord cu judecata ei, în multe cazuri. Dar luptă greu şi nu renunţă. Consider asta ca fiind o trăsătură foarte bună.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*