Ultimele Știri

Ce au găsit polițiștii în telefonul autorul atentatului de la Nisa. Ce preferințe intime avea

atentat franta terorist

202 persoane au fost rănite, 52 dintre ele zbătându-se în acest moment între viață și moarte și 84 de morți, printre care 10 copii. Acesta este momentan bilanțul atacului sângeros care s-a petrecut la Nisa, cu ocazia Zilei Naționale a Franței.

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, bărbatul în vârstă de 31 de ani care a ucis 84 de persoane, ar fi fost interesat de relații cu alți bărbați, pe care îi căuta cu ajutorul aplicațiilor de profil.

Pe lângă mesajele în care plănuia atacul sângeros și cerea mai multe arme, anchetatorii au găsit în telefonul lui Mohamed și poze cu cuceririle sale, bărbați și femei. Omul avea instalate mai multe aplicații pe care le folosea pentru a-și găsi parteneri de ambele sexe.

Atacatorului îi plăcea să își facă selfie-uri în care să își arate mușchii, iar familia sa spune că obișnuia să poarte pantaloni scurți înflorați, maiouri decoltate și să meargă la clase de salsă, relatează The Sun.

atentat franta terorist

Telefonul mobil a fost găsit de polițiști în camionul folosit de bărbatul de 31 de ani în atacul din Nisa. De pe acesta Mohamed a aceesat mai multe site-uri violente și a urmărit imagini de la execuții, chiar înainte de atac.

Omul era divorțat și avea trei copii. Un prieten al fostei sale soții susține că acesta era violent cu familia sa și nu respecta religia musulmană: „Nu mergea la moschee, nu se ruga și nu ținea Ramadanul. Bea alcool și consuma carne de porc, lucruri nepermise în religia islamistă. El nu era musulman. Își bătea nevasta și pe vărul meu, era un om oribil.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*