Ultimele Știri

Ce-ar fi să copieze hăhăitul lui Traian Băsescu?

Fără să fie deloc modestă, Elena Udrea se consideră, nici mai mult nici mai puţin decât…”urmașa” lui Traian Băsescu, ba chiar vrea să fie mai mult decât atât, modelul său de președinte, fiind, după cum ea însăşi a declarat, un „preşedinte-luptător”.

După ce a primit „binecuvântarea”, săptămâna trecută, de la Cotroceni, de a se lansa în cursa prezidenţială, Elena Udrea face totul ca să devină populară pe modelul mentorului său – Traian Băsescu. Acceptarea imediată de către Traian Băsescu a propunerii Elenei Udrea, culmea de a se auto-propune candidatul la prezidenţiale a dat foc la cutia dezbaterilor televizate, iscându-se tot felul de teorii ale conspiraţiei, tot mai alambicate. Realitetea e simplă şi chiar banală şi ţine de „cherchez la femme”.

De când a cunoscut-o pe Elena Udrea, preşedintele nostru este fermecat de aceasta. Traian Băsescu a promovat-o pe toată linia: consilier prezidenţial, ministru, lider de partid etc. Elena Udrea a fost permanent purtătorul de cuvânt prezidenţial sau trimisa lui Băsescu în groapă cu lei a politicii. Când Lenuţa a dorit să candideze la preşedenţie a spus-o franc public, deşi locatarul de la Cotroceni îl propusese şi promovase pe toate posturile de televiziune pe Cristian Diaconescu.

Dar dacă Nuţi a vrut, Traian Băsescu a executat. Cică Udrea ar fi avut emoţii când a mers la Cotroceni, spun analiştii de presă. Ei, asta-i! Nu a avut nici un fel de emoţii. Elena Udrea era sigură că Traian Băsescu va accepta, ca un „băiat cuminte” propunera sa de a candida la preşedenţie. Că aici era cu totul neconstituţional, ca preşedintele să primească la Palatul Cotroceni un candidat auto-propus la funcţia prezidenţială şi să-i ceară acordul, asta este o altă discuţie.

Şi, uite aşa a ajuns Nuţi candidatul-continuator a  lui Traian Băsescu. Dovadă în acest sens stau consemnările proprii de pe pagina de facebook, peregrinările prin ţară pe la tot soiul de adunări populare, dar mai ales fotografiile din portofoliul… de prezidenţiabil.  Cu clopul pe cap, mâncând mici, pupându-se sau luând pe după umeri doamne şi domni de diferite vârste, sunt doar câteva exemple în care Elena Udera vrea să facă dovadă faptului că şi ea poate avea lipici la electorat.

Numai că, să crezi, după o întâlnire oficială în cabinetele Preşedenţiei, că poţi să ajungi să câştigi cursa Cotrocenilor fie şi doar pentru motivul că te crezi „urmaşul” lui Traian, este un pic cam mult. Să te declari „preşedinte-luptător” şi pe de altă parte să te dai extrem de popular cumpărând de la un magazin de cartier pâine, salam şi ardei iute pentru masa de prânz, nu prea se pupă, cum se spune. Nu poţi să te declari că poţi fi un candidat altfel, atât timp cât încerci să copiezi popularitatea altuia. Mai rămâne că Elena Udrea să facă exerciţii cât să-i reuşească hăhăitul lui Traian Băsescu.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Ce-ar fi să copieze hăhăitul lui Traian Băsescu?

  1. Nu stiu daca Basescu poate fi socotit,in general, drept model.Nici macar model uman,crestin,,familial ,etc. (rasul lumii: chior , urat ,betiv si batran si totusi are nevoie de metresa asa zisa de „lux”).Udrea e atat de proasta incat ne comunica dorinta ei de-a fi al doilea basescu (de alt sex ) al Romaniei.Va inchipuiti ce urmeaza de-o alegeti pe aceasta „fufa” presedinte .Va aduce o gramada de f-talai drept consilieri prezidentiali , platiti din bani publici. ATENTIE ROMANI ,ATENTIE la ce alegeti !!!!.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*