Ultimele Știri

Cazul polițistului Marian Godină | Dosar penal în urma verificărilor IGPR la I.P.J Braşov

marian godina

Polițistul Marian Godină, cunoscut pentru opiniile sale în rândul internauților s-a plâns de anumite abuzuri ale șefilor din cadrul I.P.J. Braşov, care ar fi făcut presiuni asupra acestuia după ce a amendat o persoană care nu a respectat regulile de circulație. 

În urma apariției informațiilor în mass-media Inspectoratul General al Poliției Române s-a sesizat din oficiu și a trimis o echipă, pentru a face verificări la I.P.J. Brașov.  

Echipa de control din cadrul IGPR a deschis un dosar penal, unde vor fi efectuate cercetări asupra cauzei, respectiv presupusele abuzuri la adresa polițistului Marian Godină. 

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a fost sesizat , la data de 16 februarie 2016, de către Direcţia Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române cu privire la faptul că, în urma verificărilor efectuate la I.P.J. Braşov, referitoare la informaţiile apărute în mass-media la data de 16 februarie 2016 în legătură cu agentul şef adjunct de poliţie Godină Marian din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier, au rezultat unele elemente privind posibila săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul de către şefii profesionali ai poliţistului, constând în presupuse intervenţii, în afara cadrului legal, în sensul favorizării unei persoane ce a fost sancţionată contravenţional la data de 8 februarie 2016.

Sesizarea a fost înregistrată în evidenţa dosarelor penale, urmând a fi efectuate verificările corespunzătoare.”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*