Ultimele Știri

Cazul Gyuri Pascu: Medicul de pe ambulanță a fost scos țap ispășitor de șefi

alis grasu Alis Grasu

Ipocrizia șefilor din cadrul serviciilor de intervenție atinge noi limite deși avem o serie de incidente suspecte, care s-au succedat cu moartea unor oameni. Niciodată șefii nu sunt vinovați. În cazul Gyuri Pascu vorbim de șefa ambulanței București, Alis Grasu și eternul Raed Arafat. 

Și de această dată, cei doi spun că nu au nicio vină pentru cele întâmplate. Medicul de pe ambulanță a fost scos țap ispășitor de Alis Grasu, care îl acuză de malpraxis și i-a făcut un dosar frumos ce va fi înaintat Colegiului Medicilor. 

Alis Grasu și Raed Arafat uită să ne spună de ce au ascuns fără scrupule acest incident. Dacă acest lucru nu apărea în presă, probabil nu aflam niciodată că Gyuri Pascu a chemat salvarea cu două ore înainte de deces.

”Comisia a solicitat înaintarea dosarului la Colegiul Medicilor București. Comisia a identificat două încălcări ale Regulamentului intern și Fișei postului, anume art. 33 din RI și art. 33 din Fișa postului. Art. 33 RI prevede obligația de a folosi trusele din dotarea mașinii la toate intervențiile. Art. 33 Fișa postului prevede obligația de a obține consimțământul pacientului atât pentru tratamentul aplicat, cât și pentru refuzul de transport la spital. Medicul nu are în fișa de intervenție consimțământul pacientului în ceea ce privește refuzul de a fi transportat la spital, deși declară că a propus acest lucru și a fost refuzat. Pentru aceste abateri, comisia a solicitat Comitetului Director al SABIF sancționarea disciplinară a medicului, în conformitate cu prevederile Codului Muncii”, a declarat Alis Grasu. 

Demisia ipocriților, ne-am săturat de incompetență! 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*