Ultimele Știri

Cazul adolescentului oprit de poliţişti cu focuri 17 de armă: ”Eram cu faţa în asfalt şi săreau cu picioarele pe capul meu”

politia politie

Adolescentul de 16 ani oprit cu focuri de armă de poliţişti dintr-o cursă nebună pe străzile Capitalei a fost eliberat.

El urmează să fie cercetat sub control judiciar pentru ultraj, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. Părinţii acestuia acuză însă autorităţile că le-au bătut copilul cu brutalitate şi au depus o plângere în acest sens, scrie Gândul.

Poliţiştii de la Brigada rutieră a Capitalei au urmărit aproape o jumătate de oră o maşină în noaptea de joi spre vineri şi au tras 17 focuri de armă pentru a opri un şofer, în vârstă de 16 ani,care consumase droguri, un poliţist fiind rănit uşor.

Părinţii şi pasagerul din dreapta au o variantă complet diferită de cea a autorităţilor. Aceştia susţin că agentul s-ar fi rănit de fapt la picior de la loviturile aplicate celor doi.

Tatăl adolescentului: După ce copiii s-au dat jos din maşină, i-au luat la omor. Vasile, vino încoace. Uitaţi, se vede cum este bătut.

Reporter: Poliţia a făcut asta?

Vasile: Da, da! Şi pe mine şi pe fratele meu. Şi se zice că l-am lovit pe poliţist cu maşina. Nu este adevărat. Îl doare piciorul de la loviturile pe care ni le-a dat. Eram cu faţa în astfalt şi săreau cu picioarele pe capul meu şi pe spatele lui.

Respectivii au depus o plângere în faţa procurorului cu privire la acest presupus episod violent.

De la Institutul de Medicina Legala sunt aşteptate rezultatele complete ale testărilor toxicologice. Adolescentul a fost iniţial depistat pozitiv la consumul de substanţe halucinogene, potrivit stirileprotv.ro.

Avocat: ”Am discutat cu procurorul şi cu avocatul din oficiu pus iniţial. Înţeleg că la dosar rezultatele de la IML atât pentru drog cât şi pentru alcool sunt negative”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*