Ultimele Știri

Caz șocant în Germania! Cum și-a omorât un bărbat sirian sora însărcinată

Unul dintre cei doi bărbați sirieni suspectați de înjunghierea mortală, în Germania, a sorei lor însărcinate a recunoscut că este autorul acestei crime, a anunțat luni poliția germană, potrivit DPA.

politie germania

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, care a fost arestat împreună cu fratele său mai tânăr în apropierea orașului Trier, din sud-vestul Germaniei, a afirmat că a înjunghiat-o de mai multe ori pe sora sa, în vârstă de 30 de ani, cu un cuțit de bucătărie, după o ceartă în apartamentul în care locuiau.Femeia a decedat din cauza rănilor suferite.

CITEȘTE ȘI: Nemții încep să se răzbune! Imigranți ATACAȚI la Koln

Procurorii au declarat că privilegiază ipoteza unei ‘crime de onoare’, un act comis pentru a proteja presupusa reputație a familiei sau a comunității.

CITEȘTE ȘI: Primul raport: poliția a ascuns adevărul! Numărul victimelor violurilor din Koln, în creștere de la o zi la alta

Recunoașterea comiterii acestei crime survine pe fondul unei intense dezbateri în Germania despre agresiunile comise de imigranți contra femeilor în ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI:Ministru german, scuză imigranții și acuză grupările xenofobe de violurile care au au avut loc Koln: ‘A fost coordonat şi pregătit’

Atacurile sexuale și tâlhăriile comise în noaptea de Anul Nou la Koln și în alte orașe germane au fost legate parțial de solicitanții de azil, complicând și mai mult dezbaterea națională referitoare la politica în domeniul imigrației pe care Berlinul trebuie să o adopte.

În noaptea de 31 decembrie 2015 spre 1 ianuarie 2016 au avut loc agresiuni contra unor femei la Koln, Stuttgart, Hamburg, Zurich, Helsinki și în orașul suedez Kalmar, printre presupușii autori aflându-se imigranți din Africa de Nord și Orientul Mijlociu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: ‘Eram fugărite ca vitele’ | Mărturiile tinerelor violate de imigranți în noaptea de Anul Nou în Germania

CITEȘTE ȘI:Primarul din Koln le consideră vinovate pe femei, pentru seria de abuzuri sexuale comise de imigranți în noaptea de Anul Nou

CITEȘTE ȘI:Protest inedit după agresiunile sexuale de la Koln! A ieșit goală în frig

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*