Ultimele Știri

Câți răniți de la Colectiv mai sunt internați. O victimă, încă în stare critică

victime colectiv

Ministerul Sănătății a anunțat numărul de răniți de la Colectiv care mai sunt internați în spitalele din România și din străinătate.

Un număr de 19 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv se mai află internate în spitalele din țară și din străinătate, informează Ministerul Sănătății.

 Potrivit site-ului MS, în spitalele din București — Spitalul de Urgență și CC Iliescu — mai sunt internate două victime ale incendiului din data de 30 octombrie 2015, una dintre acestea fiind în stare critică, scrie Agerpres.

Până în prezent au fost externate 79 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.

În spitalele din străinătate se mai află internați 17 răniți în incendiul de la Colectiv, printre care și un cetățean german.

Potrivit MS, în Austria mai sunt internate două persoane în stare stabilă, în Belgia — șapte, în stare stabilă, în Olanda — o persoană, în stare stabilă, Germania — trei persoane în stare stabilă, Marea Britanie — trei răniți în stare stabilă, iar în Israel — o persoană în stare stabilă.

Un număr de 39 de persoane rănite în Colectiv au fost transferate în unități sanitare din străinătate.

În urma tragediei din 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața 63 de tineri, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 au fost transferați în străinătate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*