Ultimele Știri

Câți dintre cei 58 de bărbați arestați în legatură cu violențele sexuale din Koln erau refugiați. Descoperirea autorităților

politie germania koln violuri imgranti

După scandalul violențelor sexuale, refugiații au fost acuzați de peste 1000 de agresiuni sexuale, hărțuiri și jafuri asupra femeilor din Koln. Politica permisivă a Angelei Merkel în ceea ce privește primirea refugiaților în Europa a fost pusă la zid de nemți, după acest incident.

Autoritățile din Germania au dezvăluit că doar trei dintre cei 58 de bărbați arestați în legatură cu scandalul agresiunilor sexuale din noaptea de Anul Nou, erau de fapt solicitanți de azil.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/FOTO: A bătut 4 ‘arabi beți’ care încercau să violeze femei la Koln. Poliția l-a ARESTAT pentru că le-a apărat

Dintre cei 58 de bărbați arestați pentru agresiuni sexuale, doar doi proveneau din Siria și unul din Irak, în timp ce toți ceilalți provin din țări ca Tunisia, Algeria și Maroc, susțin cei de la Independent.

Doar trei bărbați din cei acuzați intraseră recent în Europa, ca refugiați. Majoritatea suspecților proveneau din țări africane și erau deja de ceva timp în Germania.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: ‘Eram fugărite ca vitele’ | Mărturiile tinerelor violate de imigranți în noaptea de Anul Nou în Germania

Conform procurorului șef Ulrich Bremer, acesta a declarat că dintre cele 1000 de plângeri primite 600 dintre ele aveau legătură cu jaf, nu neapărat cu harțuire sexuală.

Noul șef al poliție din Koln, Jurgen Mathies, a declarat că această tehnică de a le separa pe femei de cunoscuți, în mulțime, ar fi o practică obișnuită în țările de unde provin ei. Acesta a mai spus că până acum, aceste practici nu erau întâlnite în Germania.

Autoritățile au descoperit că atacurile nu au fost premeditate, dar că au fost mesaje împânzite pe rețelele de socializare. „Au fost câțiva indivizi care chiar au anunțat pe rețelele de socializare că va fi o petrecere uriașă și îi încurajau și pe alții să vină lângă gara din Cologne, unde s-au înregistrat atacurile”.

Amploarea scandalului a determinat-o pe Angela Merkel să își schimbe viziunea privind politica refugiaților și a aprobat, împreună cu partenerii din Europa, măsuri mai rapide de deportare în cazul persoanelor care comit infracțiuni sau nu sunt de fapt, imigranți.

CITEȘTE ȘI: Primarul din Koln le consideră vinovate pe femei, pentru seria de abuzuri sexuale comise de imigranți în noaptea de Anul Nou

CITEȘTE ȘI: Nemții încep să se răzbune! Imigranți ATACAȚI la Koln

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*