Ultimele Știri

Cățelul lui Putin de la Chișinău și-a ieșit din minți după difuzarea unui clip realizat de Radio Europa Liberă

dodon

Igor Dodon, liderul socialiştilor din Republica Moldova, a fost scos din minţi de un videoclip realizat de Radio Europa Liberă, în care este prezentat un scurt istoric – din 2007 şi până prezent – al contradicţiilor în declaraţii ale zelosului socialist finanţat de Kremlin, relatează infoprut.ro.

Liderul PSRM a reacţionat pe Facebook, cu următorul mesaj: „Hello, dear Americans. Văd că nu vă puteți odihni de grija mea. Postul de radio fondat și finanțat direct de Guvernul SUA îmi dedică filmulețe video, interpretează decizii de acum 7-8 ani. Stimați americani, ia lăsați anul 2008 în pace.

Eu vă propun să vă plecați ochii la ce se întâmpla acum în Republica Moldova, sub monitorizarea voastră: la furtul miliardului, la corupția groaznică la nivelul cel mai înalt, la distrugerea sistemului bancar, la delapidările din fondurile străine, la sărăcirea populației, la creșterea prețurilor și tarifelor, la emigrația în masă a moldovenilor, la dezmățul oligarhilor. V-ați asumat răspunderea pentru această guvernare, ați susținut-o în tot felul, ați dat garanții pentru ea. Vă place ce face?

Aceasta e Success Story pentru voi? Așa vedeți voi democrația și progresul unui stat? Dacă nu vă place ce vedeți sub nasul vostru, de ce tăceți? Dacă vă place ce vedeți, atunci totul e clar. Continuați cu filmulețe despre mine din 2007-2008. Good day, dear Americans„.

 

Deşi este un promotor aproape fanatic al Uniunii Eurasiatice, proiectul integraţionist fabricat în laboratoarele geostrategice ale lui Vladimir Putin, Igor Dodon nu se fereşte, însă, să se „înfrupte” la maxim din obiectivele luxuriante ale Uniunii Europene.

Acesta şi-a petrecut recent vacanţa în staţiunea luxoasă Karlovy Vary din Cehia, destinaţia preferată de vacanţă şi a comunistului Vladimir Voronin și a liderului separatist de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk. Şi nu numai atât: din anii 1990 şi până în prezent, Karlovy Vary nu s-a transformat doar într-un paradis imobiliar al magnaţilor ruşi, ci şi într-o redută esenţială de „reculegere” investiţională a mafiei din Rusia.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Cățelul lui Putin de la Chișinău și-a ieșit din minți după difuzarea unui clip realizat de Radio Europa Liberă

  1. Dodon a tradat pe toti cei care au fost in jurul lui, chir si pe comunistu Voronin si pina la urma vrea sa-si stearga picioarele de propriul popor, pacat ca moldovenii unori mizeaza pe un asa ratat.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*