Ultimele Știri

Câte vieţi ar trebui să muncească un român pentru o pensie cum au parlamentarii

alesi

Aleșii neamului ne-au obișnuit cu impostura și abuzurile în ultimii 26 de ani, însă în ultima perioadă dau dovadă de exces de putere. Parlamentarii români au mai degrabă o alură de grup de crimanlitate organizată decât a unor oameni puși în slujba cetățeanului. Aceștia își oferă un fel de rentă viageră pentru munca depusă în jefuirea și distrugerea României.

Pentru un calcul simplu legat de pensiile pe care și le-au oferit de la sine putere, parlamentarii ne arată pentru a mia oară cât de mizerabili și infami pot fi.

Câte vieți de muncă i-ar trebui unui român cu salariul minim să obțină o pensie la nivelul celor pe care şi le-au acordat aleșii?
Sau, altfel pusă problema: cam ce salariu lunar ar trebui să aveţi pentru o pensie de 11.000 lei? Un român obișnuit ar trebui să muncească 35 de ani pe un salariu de 25.000 de lei lunar, astfel ar putea visa la o pensie de 11.000 lei, precum și-au oferit aleșii neamului. Însă totuși majoritatea românilor muncesc pentru salarii cuprinse între 1000 și 2000 de lei, fapt ce ar însemna că ar trebui să muncească circa 17 vieți pentru a primi o pensie specială de parlamentar.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Câte vieţi ar trebui să muncească un român pentru o pensie cum au parlamentarii

 1. costica de la tara // 28 decembrie 2015 at 19:31 // Răspunde

  PSD = PARDIDUL SCORPIILOR DUPLICITARE. De 20 si ceva de ani suntem condusi atat la vedere cat si din umbra de scorpiile comunist, securiste. Avem GUVERN DE TENNOCRATI? OAMENI BUNI TREZITI-VA. E DOAR O ACOPERIRE PENTRU SCORPIILE DIN PSD care-si asigura un viitor luminos.

 2. La romani: „DEMOCRATIE”…”DOAR SA FIE, O HARTIE”

  NU ESTE GREU CA SA INTELEGI, CE E LA NOI: „DEMOCRATIE”,

  TREBUIE SA STII CA POLITICIANUL ARE O PENSIE SPECIALA,

  EL PRETUIESTE DREPTURILE OMULUI, „DOAR SA FIE, O HARTIE”,

  GRIJA LUI FIIND: NU SALARIUL MINIM, CI PEDEAPSA PENALA!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*