Cătălina Ponor: Vineri noapte voi purta drapelul României. Este un vis îndeplinit

  • Adelina Mitrache
  • 4 august 2016
  • Sport
catalina ponor klaus iohannis

Gimnasta Cătălina Ponor, în vârstă de 28 de ani, va fi portdrapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Rio şi se declară nerăbdătoare înainte de deschiderea competiţiei din Brazilia, iar sportiva a postat o poză pe o reţea de socializare prin care îşi împarte emoţiile cu fanii săi.

Trăirile gimnastei sunt amplificate de onoarea de a fi portdrapelul României la ceremonia de deschidere a ediţiei cu numărul 31 a Jocurilor Olimpice: “Încă puţin! Vineri noapte voi purta drapelul României la deschiderea Jocurilor Olimpice, pe stadionul Maracana. Un vis îndeplinit! Hai, România!”, au fost gândurile lui Ponor împărtăşite pe un site de socializare.

Cătălina Ponor este triplă campionă olimpică la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, iar opt ani mai târziu, la Londra, avea să-şi adauge în palmares încă două medalii: una de argint şi una de bronz.

La gimnastică, România va fi reprezentată de patru sportivi: Cătălina Ponor, Larisa Iordache (rezervă), Marian Drăgulescu şi Andrei Muntean.

Delegaţia României va defila vineri, pe Stadionul Maracana, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, care va începe la ora 02:00.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *