Ultimele Știri

Cătălina Ponor a respins oferta PSD Constanța pentru parlamentare: E o meserie murdară și nu vreau să-mi arunc numele în așa ceva

ponor

Cătălina Ponor a fost propusă pe lista PSD Constanța pentru alegerile parlamentare, însă medaliata olimpică a respins oferta, declarând că politica este o meserie murdară și vrea să se implice.

Sportiva a criticat lumea politică și a declarat că și-ar murdări numele dacă ar accepta oferta lansată de PSD Constanța.

„Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară și nu vreau să-mi arunc numele în așa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi și sacrificii. Dacă eram într-o țară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică și vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri – în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program și ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea”, a declarat Cătălina Ponor într-un interviu acordat News.ro.

Gimnasta s-ar fi putu afla pe un loc eligibil pe listele social-democraților, conform liderului PSD Constanța.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*