Ultimele Știri

Cătălin Teodorescu nu scapă de arest

Cătălin Teodorescu este urmărit penal de către Direcția Națională Anticorupție într-un dosar de retrocedări ilegale cu terenuri.  DNA a cerut încuviințarea pentru arestarea preventivă a deputatului suspectat de abuz în serviciu la data faptelor, însă printr-o eroare la numărarea voturilor săptămâna trecută, acesta a scăpat de arest.

Astăzi a fost luată o decizie neașteptată de către  Comisia Juridică și a decis să ia act de greșeala comisă, astfel numărul voturilor exprimate săptămâna trecută este suficient pentru încuviințarea arestării preventive, a  deputatului Cătălin Teodorescu. 

Potrivit procurorilor, în calitatea sa de fost membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, a săvârşit o infracţiune de corupţie, iar privarea de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal.

Procedural urmează ca și plenul Camerei Deputaților să ia act de eroarea comisă pentru ca în mod oficial să fie încuviințată arestarea preventivă a deputatului PDL.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*