Ultimele Știri

Cât i-a oferit Ponta lui Bogdan Teodorescu, strategul care s-a ocupat de campania sa electorală

Bogdan Teodorescu este strategul campaniei electorale a fostului candidat pentru prezidențiale, Victor Ponta. Suma cu care a fost răsplătit acesta pentru campania pe care unii o numesc ”dezastruoasă”, în timp ce alții o consideră bine gândită, este de 2,8 milioane de euro.

Numeroase voci consideră că Teodorescu este unul dintre principalii vinovați pentru înfrângerea de care Ponta a avut parte, însă în ciuda acestui lucru, PSD a oferit 2,8 milioane de euro strategului pentru a gândi și a pune la punct campania prezidențială a lui Victor Ponta.

Strategul este considerat vinovat de faptul că Victor Ponta nu a câștigat președinția, prin faptul că a organizat o campanie ”dezastruoasă”. Cu toate acestea, s-a observat o activitate mult mai mare în materie de implementare și publicitate în ceea ce privește campania PSD-istului față de cea a adversarului în cursa pentru prezidențiale. Numeroase personalități ale României, printre care se numără Leonard Doroftei sau Tudor Gheorghe, au apărut pe diverse afișe, distribuite atât pe rețelele sociale cât și în orașe, recomandându-l pe Victor Ponta ca fiind cel mai potrivit pentru rolul de președinte.

„Există doi oameni care l-au asistat din punct de vedere operativ pe candidatul Victor Ponta: Bogdan Teodorescu, strategul de campanie şi Sebastian Ghiţă, cel care i-a asigurat infrastructura media şi a fost responsabil de ce s-a întâmplat în favoarea lui Victor Ponta – lucruri insuficiente. Acest cuplu a avut un eşec extraordinar, numai că, datorită forţei mediatice şi a forţei de influenţă, dânşii doresc să îşi transfere eşecul asupra unor oameni din partid care aveau rolul de a implementa aceste lucruri, cum ar fi Liviu Dragnea”, spune Cozmin Gușă.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Cât i-a oferit Ponta lui Bogdan Teodorescu, strategul care s-a ocupat de campania sa electorală

  1. Minciunile si munca lor contra poporului roman Mainile murdare cu care au robit patria furand si mintind !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*