Ultimele Știri

Cât de nesănătoase sunt fructele actuale. Au de 30 de ori mai mult zahăr faţă de fructele iniţiale

Cu toții credem că este sănătos să consumăm fructe, adevărul este însă că fructele din prezent sunt de cele mai multe ori chiar neindicate, conținând de 30 de ori mai mult zahăr decât fructele inițiale.

Lectorul internaţional, Brian Clement, susține că fructele zilelor noastre sunt ”un hibrid”, fiind o reinterpretare a fructelor existente, conform CSID.

”Corpului nostru nu îi pasă ce tip de zahăr ingerăm – zahărul este la fel de dăunător sub orice formă (miere, sirop de agave, zahăr brun etc.). Chiar şi fructele zilelor noaste sunt hibrid, deoarece de-a lungul anilor, oamenii au creat combinaţii ale fructelor existente pentru a da naştere unor fructe cât mai dulci. Fructele actuale au de 30 de ori mai mult zahăr faţă de fructele iniţiale, originare. Este vital pentru sănătatea noastră să reducem consumul de zahăr. Din păcate, oamenii s-au americanizat: consumă fast food şi mâncare nesănătoasă. America este un loc minunat, facem filme foarte bune, dar vă rog: nu preluaţi şi obiceiurile noastre alimentare”.

Clement afirmă că foarte multe boli pe care noi le credem tratabile doar cu ajutorul medicamentelor pot fi tratate, de fapt, doar cu ajutorul unei alimentații sănătoase.

”Foarte multe boli pe care le considerăm uşor şi rapid de tratat cu medicamente, se tratează, de fapt, cu ajutorul hranei sănătoase. Atunci când consumăm alimente procesate, precum prăjiturile, zahărul acoperă celula, în loc să o hănească, aşa cum ar avea nevoie. Denumim acest lucru boala zahărului din zânge. Ultima mea carte denumită „Dulcea boală”, explică efectele nocive ale zahărului”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*