Casa Regală neagă dezvăluirile cu privire la sănătatea Regelui Mihai: „Majestatea Sa are actualmente o stare de sănătate stabilă”

  • Nicoleta Ungureanu
  • 29 august 2016
  • Social

Casa Majestăţii Sale neagă zvonurile legate de starea de sănătate a Regelui Mihai I şi atestă că declaraţiile Protosinghelul Caliopie sunt neadevărate, se arată într-un comunicat de presă.

La Palatul Episcopal din Curtea de Argeş, Principele Radu a răspuns la o întrebare legată de sănătatea Majestăţii Sale, spunând că Regele este într-o stare de fragilitate care, datorită vârstei şi diagnosticelor Majestăţii Sale, se accentuează, conform Mediafax.

„Majestatea Sa are actualmente o stare de sănătate stabilă. Regele este într-un moment de mare durere sufletească, dar se află înconjurat de dragostea şi respectul tuturor şi este îngrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanţi. Orice schimbare în starea de sănătate a Regelui Mihai va fi obiectul unui buletin de sănătate transmis public, aşa cum Biroul de Presă a făcut de fiecare dată. Familia Regală şi românii continuă să se găsească, în aceste zile, în doliu după pierderea Reginei Ana.”, au declarat reprezentanţii Casei Regale.

Responsabilul pentru construcţii şi probleme de patrimoniu în cadrul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului a declarat, pentru Jurnalul de Argeş, că încă din toamna anului trecut s-au făcut scenarii pentru înmormântarea unui membru marcant al Casei Regale, toată lumea crezând că este vorba de rege.

“Vă spun sincer că un scenariu am făcut pentru unul din membrii marcanţi ai Casei Regale, fie regele, fie regina. După semnalele date, noi am crezut că acest scenariu se va adresa regelui. S-a întâmplat cum ştiţi. Am făcut anumite scenarii încă din toamna anului trecut”, a declarant Caliopie.

loading...

One thought on “Casa Regală neagă dezvăluirile cu privire la sănătatea Regelui Mihai: „Majestatea Sa are actualmente o stare de sănătate stabilă”

  1. nici nu am citit pina la sfirsit anuntul si am tensiunea 200.
    Mai terminati cu „majestatea sa ” nu e rege. A abdicat. a tradat tara. ce lingai sunteti de ii spuneti rege sau mai stiu eu ce. Nu e decit
    Cetateanul Mihai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *