Cartierul Molenbeek din Bruxelles a fost zguduit de explozii în timpul raidurilor antiteroriste

  • Adelina Mitrache
  • 18 martie 2016
  • Externe
explozie

Două explozii au fost auzite vineri seara în cartierul Molenbeek din Bruxelles, la doar câteva ore după ce teroristul Salah Abdeslam a fost capturat viu de către autorităţile belgiene. Presa belgiană susţine că un al treilea suspect a fost capturat în raidul antiterorist care e în desfăşurare, transmite Reuters.

Presa belgiană susţine că un al treilea suspect a fost capturat în Molenbeek în timpul operaţiunilor forţelor de intervenţie care sunt încă în desfăşurare.

Televiziunea de stat a transmis imagini cu fumul care se ridică din zona în care s-au produs mai multe explozii, însă nu se cunoaşte încă natura acestora.

Cel mai căutat terorist din Europa, Salah Abdeslam, care a luat parte la atentatele din Paris, a fost rănit vineri într-un schimb de focuri cu forţele de intervenţie din Bruxelles şi capturat viu.

Presa franceză a relatat vineri că urme din ADN-ul lui Salah Abdeslam au fost descoperite în apartamentul percheziţionat din suburbia Forest, ceea ce indică prezenţa lui în Bruxelles, la patru luni după ce a fost dat în urmărire generală în Europa. El a participat la atacul armat de la sala de concerte Bataclan, în care au fost ucişi 89 de fani ai trupei Eagles of Death Metal.

loading...

2 thoughts on “Cartierul Molenbeek din Bruxelles a fost zguduit de explozii în timpul raidurilor antiteroriste

  1. Zau? Si asta este imaginea de la prima sau de la a doua explozie?
    Nu prea seamana cu ceea ce am vazut eu.

  2. Asta e de la reconstituire 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *