Ultimele Știri

Carmen Iohannis riscă pușcăria pentru fals în acte?

carmen iohannis

Familia prezidențială a pierdut definitiv în instanță casa de pe bd. Bălcescu nr. 29 din centrul orașului Sibiu, deoarece ar fi fost obținută cu acte false. 

Potrivit instanței  familia Iohannis deținea împreună cu familia Baștea casa de bd. Bălcescu printr-o retrocedare ilegală. Cele două familii au încasat sume fabuloase de la o bancă austriacă prin închirierea spațiului de la parterul locuinței de pe bd. Bălcescu. Familia Iohannis a obținut circa 320.000 de euro în urma acestui contract, au relatat jurnaliștii Rise Project. În actele de retrocedare figurează soția președintelui, Carmen Iohannis.

Un dosar pe acestă cauză privind infractiunile de fals și uz de fals a fost închis în mod suspect în 2009. În urma redactării deciziei definitive date de Tribunalul Brașov  dosarul ar putea fi redeschis de către procurori. Însă nu putem avea așteptări prea mari pentru că legăturile notarului, Nicu Borzea, cu afacerile imobiliare ale președintelui ar putea produce efecte nedorite. Se pare că și primarul din Șelimbăr acuzat de retrocedări ilegale în valoare de 114 milioane de euro a apelat la serviciile dl. Nicu Borzea.

Primarul din Șelimbăr este liber bine mersi deși DNA îl acuză de un jaf colosal. Justiția la ordin se pare că încă funcționează sau ițele procurorilor au ajuns către dealul Cotrocenilor. După cum știm ne lovim de imunitate.   

Nicu Borzea

Nicu Borzea

Carmen Iohannis

În 2014, Tribunalului Brașov a anulat contractul de vânzare-cumpărare al imobilului din centrul Sibiului, deoarece la baza lui ar sta documente false.

Potrivit deciziei Curţii de Apel Braşov de joi, se menţine hotărârea atacată (n.r. decizia Tribunalului Braşov), admiţând “excepţia tardivităţii motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, excepţie invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă:

Constată nule motivele de recurs formulate de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta si Iohannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 03.09.2015 împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov.

case_fam_iohannis_07-1024x640

Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului Român, cerere formulată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă:

„Anulează recursul formulat şi precizat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Respinge recursul formulat de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta si Iohannis Klaus Werner împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine. Respinge cererea de acordare cheltuieli de judecată în recurs, formulată de intimaţii reclamanţi Antonescu Elisabeta, Oargă Ioan, Oargă Steluţa Ancuţa, Oargă Ioan Adrian. Irevocabilă,” se arată în hotărârea instanţei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*