Ultimele Știri

Carmen Iohannis nu s-a acomodat cu viața actuală și se întoarce să predea în Sibiu

Carmen Iohannis se întoarce la cariera sa de profesoară, în Sibiu. Aceasta a depus o cerere pentru a se putea întoarce, iar colegii săi au votat în unanimitate și au acceptat întoarcerea acesteia, urmând să predea cu jumătate de normă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”.

Mai multe surse din cercul apropiat al președintelui Klaus Iohannis spun că soția președintelui nu a reușit să se acomodeze cu viața pe care o are de când soțul său a câștigat alegerile și ea a devenit prima doamna a României. Ca urmare a acestei neacomodări, Carmen Iohannis a cerut colegilor săi să îi accepte întoarcerea sa în calitate de profesoară la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, de data aceasta urmând să lucreze doar cu jumătate de normă.

”S-a votat în unanimitate, profesoara Iohannis are foarte mulţi prieteni în şcoală şi toată lumea s-a bucurat vizibil că o să o aibă şi în următorul an colegă. Şi pentru conducerea liceului este un câştig, pentru că este un profesor de excepţie, care are cu elevii o relaţie cum nu s-a mai văzut”, a declarat directorul Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr, Gabriel Negrea.

Carmen Iohannis și-a dorit întoarcerea la colegiul la care a predat timp de mai mulți ani, deși putea alege să predea la oricare alt liceu prestigios din Capitală.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*