Ultimele Știri

Cariera politică a lui Donald Trump este zdruncinată de un nou scandal sexual: ”A început să mă sărute foarte agresiv”

donald trump

Campania electorală a lui Donald Trump ar putea fi zdruncinată de un nou scandal sexual. Candidatul republican este din nou acuzat că s-ar fi purtat nepotrivit față de unele femei și că le-ar fi cerut chiar agresiv servicii sexuale.

Trump neagă acuzațiile, spunând că nu le cunoaște pe femei și că acestea îl denigrează pentru a câștiga popularitate ori bani.

Summer Zervos, fosta concurenta in emisiunea „Ucenicul”: „M-a apucat de umăr și a început să mă sărute din nou, foarte agresiv, și și-a pus mâna pe pieptul meu. M-am retras în alt colț al camerei. Apoi, a venit la mine, m-a luat de mână și m-a dus în dormitor.”

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale a negat: „În momentul de față sunt atacat sălbatic cu minciuni și informații denigratoare. Eu nu le cunosc pe aceste femei. Nu am habar cine sunt.”

De asemenea, acesta a jignit-o femeia care l-a acuzat că i-a făcut avansuri în timpul unei călătorii cu avionul: „Când o privești pe acea femeie oribilă care vorbea aseară, nu ai cum să nu îți spui: „Nu cred așa ceva…”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*