Ultimele Știri

Care sunt motivele pentru care Iohannis ar putea evita să participe la dezbateri televizate cu Ponta

Ion Cristoiu a discutat la emisiunea ”Jocuri de putere” despre motivele pentru care Iohannis s-ar afla în pericol în cadrul unei emisiuni televizate cu Victor Ponta. Acesta a declarat că este foarte posibil ca Victor Ponta să îi întindă diverse capcane adversarului său politic.

Jurnalistul a menționat și faptul că o dezbatere televizată între cei doi adversari în cursa pentru președinție ar trebui să aibă un caracter solemn, iar acest lucru nu se va putea realiza odată ce candidații vor face turul la patru emisiuni televizate. De asemenea, Cristoiu a specificat că ar fi periculos ca ultima emisiune să aibă loc la Antena 3 deoarece există un risc foarte mare ca acolo să se lase o impresie puternică.

”Părerea mea în legătură cu aceste dezbateri este următorul lucru: propunerea lui Ponta are o capcană pentru Iohannis: și Rares Bogdan și Sorina Matei de la B1 Tv dacă vor fi moderatori, să zicem, nu garantez că cei de la RTV sau Antena 3 vor fi corecți profesional. Nici nu știți cât de periculoasă este o astfel de dezbatere, dacă moderatorul nu este minim corect.(…) La Antena 3 poate să vină Mircea Badea și să dea un pumn”.

De asemenea, jurnalistul este de părere că se poate apela la un format mai interesant: ”Aș propune un format mai interesant, ar trebui să fie din partea fiecărei televiziuni, dvs de aici, Sorina Matei, mă refer la moderatorii de prime-time(…) Cu toată stima, dezbaterea la 4 televiziuni elimină caracterul solem al dezbaterii. Astea nu au un caracter electoral, ci unul simbolic, solemn. Așa ce vrea Ponta, este o prostie. Și atentie, plasarea Antenei 3 este primejdioasă, pentru ca este ultima dezbatere, lasă ultima impresie”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*